ÇEMYO Öğrencileri Adalet Sarayı'nı gezdi

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri, Çerkezköy Adalet Sarayı'na ziyaret gerçekleştirerek hem yeni yapılan binayı gezdi hem de İletişim Hukuku derslerini uygulamalı olarak dinlediler

ÇEMYO Öğrencileri Adalet Sarayı'nı gezdi
15 Mart 2014 Cumartesi 07:40

İLETİŞİM HUKUKU DERSİNİ UYGULAMALI GÖRDÜLER
Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Taha Arslanlı ile birlikte Halkla İlişkiler Programı öğrencileri Çerkezköy Adalet Sarayı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeni yapılan binada 1. İcra Müdürlüğü ve 2. Asliye Ceza  Duruşma Salonu'nu gezen öğrenciler her iki yerde de bilgiler aldı. 2. Asliye Ceza Duruşma Salonu'nu ziyaret sırasında Hakim Muhsin Gökhan Kayra  öğrencilere 2. Asliye Ceza Duruşmalarında hangi davaların görüldüğüne dair bilgiler verirken öğrenciler de İletişim Hukuku dersi kapsamında Hakim Muhsin Gökhan Kayra'ya sorular yönelterek soru-cevap şeklinde bir söyleşi yaptılar.
CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİLER
2. Asliye Ceza Duruşma Salonu ziyaretinden sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ı da makamında ziyaret ettiler. Yılmaz, öğrencileri toplantı salonunda ağırlarken "Çerkezköy'de yeterli sayılabilecek derecede güzel bir binaya sahibiz. 2 icra dairesi, 20 Cumhuriyet Savcılığı Odası, 14 Hakim Odası, 10 Duruşma Salonu ve ihtiyaç olunan bürolar yer alıyor. Personel eksikliğimiz var. Sizin gibi gençlerin yetişerek, bu durumlara gelmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullanırken öğrenciler Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'a sorular yönelttiler. Yılmaz, soruları yanıtlarken öğrenciler kendilerine ve Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu'na çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.