ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Meclis toplantısının 2’nci oturumu, Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş başkanlığında gerçekleştirilerek, Kasım ayı toplantıları tamamlandı.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Kasım 2021 Perşembe 18:14

Çerkezköy Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının 2’nci oturumunda görüşülen “Hayata Destek” projesi oy birliği ile kabul edildi. Projenintoplam bütçesi 1 milyon 838 bin 805,34 TL olup; 1 milyon 100 bin TL’si Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe edilecek, kalan 738 bin 805,34 TL’si ise Belediyemiz tarafından karşılanacak.

GÜNDEM MADDELERİ TEK TEK GÖRÜŞÜLDÜ

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantının ilk iki gündem maddesinde, bir önceki oturumda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilen Emlak ve istimlak Müdürlüğü’nün Belediye Hissesi hakkındaki dilekçeleri görüşüldü. Gündem maddeleri, komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Toplantı, bir önceki oturumda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün “Kızılpınar 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği” talebinin görüşülmesi ile devam etti.  Kızılpınar 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi de komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantının 4’üncü gündem maddesinde ise yine bir önceki oturumda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilenİmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “İstasyon Mahallesi 125 ada 1 parsel,269 ada 9 parsel ve çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği” talebi görüşüldü. Bu gündem maddesi komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 5’inci maddesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün “Plan itirazı” hakkındaki yazısı görüşüldü. Gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda oy çokluğu ile karara bağlandı.

HAYATA DESTEK PROJESİ OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gündemin bir sonraki maddesinde ise Etüt Proje Müdürlüğü’nün “Hayata Destek Projesi” konulu yazısı görüşüldü. Proje hakkında bilgi veren  Başkan Vekili Cengiz Memiş, “Projenin bütçesi toplam 1 milyon 838 bin 805,34 TL olup; 1 milyon 100 bin TL’si Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe edilecek. Geriye kalan 738 bin 805,34 TL’si ise projenin eş finansmanı olan Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanacak. 2021 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansına sunulan ‘Hayata Destek’ isimli projenin kurumumuz tarafından uygulanması; taahhüt edilen 738 bin 805,34 TL tutarındaki toplam eş finansmanın sağlanması; proje yürütümü sırasında proje hesabı açma, proje hesabına para aktarma, bu hesaptan harcama yapma ve oluşacak diğer belgeleri imzalama konularında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yetkilendirilmesi komisyonumuzca oy birliği ile kabul edildi” dedi. Plan ve Bütçe Komisyonu raporu meclis üyeleri tarafından da oy birliği ile karara bağlandı.

BİR SONRAKİ TOPLANTI 1 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ

Toplantının son gündem maddesinde Zabıta Müdürlüğü’nün “ücret tarifesi” hakkındaki müzekkeresigörüşüldü. 2002 mali yılına ölçü ve tartı aletleri muayene ücretlerinin 75 TL olması yönündeki Tarife Komisyonu da oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Meclis toplantısının 1 Aralık Çarşamba günü Saat15:00’te yapılacağı belirterek, oturum sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.