Çerkezköy Belediyesi Çocuk Korosu

Çocukların kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi, şimdi de Çocuk Korosu kuruyor.

Çerkezköy Belediyesi Çocuk Korosu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Eylül 2021 Salı 11:08


Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocukların sanat ve müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla Çocuk Korosu oluşturuyor.
   
ÇALIŞMALAR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILACAK
Çerkezköy  sınırları içinde ikamet eden çocuklar için daha önce birçok kültürel ve sanatsal kurslar açıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarımızın öz kültürünü benimsemesi için oluşturulacak koroya başvurular 14 Eylül Salı günü itibari ile başladı. 9 - 14 yaş arası müziğe ilgi duyan çocukların katılabileceği Çocuk Korosu, çalışmalarını Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirecek” dedi.
SON BAŞVURU TARİHİ 24 EYLÜL CUMA
   Çocuk Korosu’na katılmak isteyen çocukların Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebileceklerini kaydeden Akay, “Koroya isteyen çocuklar, aileleriyle birlikte HES kodu ve kimlik fotokopileriyle başvurabilirler. 2020 – 2021 döneminde Çocuk Koromuza katılıp, yeniden kayıt yaptırmak isteyen çocuklarımız, geçen yıl kurs sonunda kendilerine verilen sertifikaların fotokopilerini de başvuru esasında getirmeliler” diye konuştu.
AMAÇ ÇOCUKLARI SANATA YÖNLENDİRMEK
   Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar kültür ve sanat alanlarında birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Akay, “Amacımız, çocuklarımızı küçük yaşlarda müzik ve sanatla buluşturarak, onların sosyal hayatlarına katkı sağlamaktır. Kültür – sanat bilincini ve müzik disiplinini küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılamak ve onların kaliteli vakit geçirmelerine katkı sunmak en büyük arzumuzdur. Bu doğrultuda oluşturacağımız Çocuk Koromuza, sanata yatkın bütün çocuklarımızı davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.