Çerkezköy Belediyesi Mevlid Kandilini kutladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Mevlid Kandili dolayısı ile kentimiz genelinde kandil simidi dağıtarak, vatandaşların Mevlid Kandili kutlandı.

Çerkezköy Belediyesi Mevlid Kandilini kutladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Ekim 2022 Pazar 10:32

Mevlid Kandili dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda, kamu kurum ve kuruluşları ile kentimiz genelindeki farklı noktalarda kandil simidi dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılarak, Çerkezköy halkının kandilini kutladı.

Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Mevlid Kandili'nin başta ilçemiz olmak üzere milletimize, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin Mevlid Kandili'ni kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum ”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.