Çerkezköy Belediyesi okulları dezenfekte etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından, 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı nedeni ile ilçe genelindeki tüm eğitim kurumları dezenfekte edildi.

Çerkezköy Belediyesi okulları dezenfekte etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Eylül 2020 Çarşamba 11:36


Pandemi sürecinde 21 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitimin kısmi olarak başlaması  nedeni ile Çerkezköy genelinde bulunan ilkokullar, orta okullar ve liseler Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından eğitim faliyeti başlamadan önce dezenfekte edildi.
Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekiplerinin hafta sonu tüm okulları gezerek eğitim kurumlarında bulunan sınıfları, ortak kullanım alanlarını, öğretmen odalarını, atölyeleri, konferans salonlarını, tuvalet ve lavaboları dezenfekte ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı  Akay, “Anasınıflarında ve 1. Sınıflarda yüz yüze eğitim 21 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Okullarımız kapılarını açmadan önce Çerkezköy Belediyesi olarak tüm okullarımızı dolaşıp, dezenfekte işlemini gerçekleştirdik.
SAĞLIKLI BİR EĞİTİM YILI TEMENNİSİNDE BULUNDU
  Pandemi koşullarında başlayacak olan 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve velilerimiz sorunsuz ve COVİD-19’dan uzak sağlıklı bir eğitim yılı geçirirler” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.