ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ SAĞIRLAR GSK’DAN ZİYARET

Türkiye Sağırlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili M. Şahin Yılmaz’ı ziyaret etti.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ SAĞIRLAR GSK’DAN ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Haziran 2022 Cuma 11:31

Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Beytullah Coşkun da hazır bulundu. Temsilcimizin, Türkiye Sağırlar Voleybol 2. Ligi’nde Yozgat İESKD, Çorlu Gençlerbirliği İESK, Çorlu Trakya SK, Çorum İESKD, Çankırı İESKD ve Başkent İESKD takımları ile karşı karşıya geleceğini kaydeden Şahin Yılmaz, “Karşılaşmalar 10-12 Haziran tarihlerinde Karabük Merkez Spor Salonu’nda oynanacak” dedi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkan Vekili M. Şahin Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti ve Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü sporcularına başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.