Çerkezköy Belediyesi’nden sümbüllü yılbaşı kutlaması

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, göreve geldiği günden itibaren yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek vatandaşlarının yeni yılını sümbül çiçeği ile kutladı

Çerkezköy Belediyesi’nden sümbüllü yılbaşı kutlaması
01 Ocak 2015 Perşembe 10:31

 7000 ADET ÇİÇEK DAĞITILDI

Üzerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yeni yıl kutlama mesajının yer aldığı, küçük saksılar içerisinde menekşe ve sümbül olarak iki çeşit hazırlanan 7000 adet çiçeğin dağıtımı, ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile belirlenmiş diğer noktalara Çerkezköy Belediyesi görevlilerince gerçekleştiriliyor.

VATANDAŞLARIN YENİ YILINI KUTLADI

Çerkezköy Belediyesine gelen vatandaşlara da dağıtılan çiçeklerin üzerinde ‘2015 yılının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum, sevgi ve saygılarımla’ cümleleri yer alıyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.