Çerkezköy Belediyesi’ne asfalt tamir robotu

Çerkezköy Belediyesi İlçe genelinde bozulan yolları daha hızlı onarabilmek için araç parkına asfalt tamir işinde kullanmak için bir araç dahil etti.

Çerkezköy Belediyesi’ne asfalt tamir robotu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Mayıs 2021 Pazartesi 12:38

   Çerkezköy’e daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ettiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yollarımız zaman zaman altyapı çalışmalarından ve olumsuz hava koşulları yüzünden bozulmalara uğruyor. Biz de bu yollarda onarım yapmak zorunda kalıyoruz. Hem ekonomik anlamda katkı sağlaması hem de daha profesyonel bir şekilde yol onarımı yapabilmek için araç filomuzu Asfalt Tamir Robotu ile güçlendirdik” dedi.
12 TON ASFALT KAPASİTELİ
   Asfalt Tamir Robotunun su, kanalizasyon, doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları sırasında kazılan yollar ile küçük çaplı asfalt gerektiren yerlerde kullanıldığını kaydeden Akay, “Artık daha kaliteli asfalt onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Araç üzerinde bulunan kapalı sistem sayesinde kötü hava şartlarında dahi sıcak asfalt onarımı yapılabilecek. Yaklaşık 12 ton sıcak asfalt kapasitesi olan aracımızla en kısa zamanda onarım çalışmalarımıza başlayacağız. Yolların, kaldırımların ve altyapının daha kaliteli ve daha modern bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.