ÇERKEZKÖY MART AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Mart ayı Belediye Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken, bir önceki toplantıda Komisyonlara gönderilen konular görüşülerek, karara bağlandı.

ÇERKEZKÖY MART AYI TOPLANTILARI TAMAMLANDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Mart 2021 Cumartesi 11:38


Mart ayı Meclis toplantısı 2. oturumunun açılış konuşmasını yapan Başkan Vahap Akay, Tatvan’da meydana gelen helikopter kazası sonucu 11 Mehmetçiğimizin şehit olduğunu hatırlatarak, “Maalesef talihsiz kaza sonucu şehitlerimiz var. Helikopter kazasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun” dedi.
   Akay’ın açılış konuşmasının ardından şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra bir önceki toplantıda Komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.
   Belediye Meclisi’nin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Fen İşleri Müdürlüğü’nün 25.09.2020 gün ve 82 sayılı müzekkeresinin ekindeki Kent Estetik Kurulu Komisyon Kurul kararlarından 4 numaralı karar Belediye Meclisi’nin 01.02.2021 gün ve 03 sayılı Meclis toplantısında görüşülmüş olup, bu konuyla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonunun çalışmalara devam edilmesine oy birliği ile karar verildiğinden bu konunun yeniden Belediye Meclisi’nde görüşülmesinin müzakeresi ile başladı. Bu gündem maddesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun ‘Çalışmaların devam etmesi’ yönündeki tavsiye kararının okunmasının ardından söz konusu gündem maddesi ile ilgili çalışmaların devam etmesine oy birliği ile karar verildi.
   Ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan ve bir önceki toplantıda Tarife Komisyonu’na havale edilen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün 22.02.2021 gün ve 04 sayılı Atık Taşıma ve Kabul Belgesi ücreti hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, Katı Atık Taşıma ve Kabul Belgesi’nin 120 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.
   Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 22.02.2021 gün ve 12 sayılı 4 adet Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, 4 adet hisse satışının 3 tanesi oy birliği ile 1 tanesi ise oy çokluğu ile kabul edildi. Yine bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 24.02.2021 tarih ve 13 sayılı 4 adet Belediye hissesi devri hakkındaki müzekkeresi de görüşülerek, 4 adet hissenin devri oy birliği ile kabul edildi.
   Meclis gündeminin 5. maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 25.02.2021 gün ve 10 sayılı şirket hakkındaki müzekkeresi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultuşundu şirket sermayesinin 1milyon 500 bin TL olması ve Genel Kurul için Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildikten sonra Meclis toplantısı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 26.02.2021 gün ve 21 sayılı plan değişikliği talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Mart ayı Meclis toplantısı sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.