Çerkezköy’de 100. Yıl koşusu yapıldı

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100’üncü ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Koşusunun 9’uncusu 300’ün üzerinde sporcunun katılımı ile yapıldı.

Çerkezköy’de  100. Yıl koşusu yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ekim 2023 Pazartesi 11:23

Cumhuriyet Meydanı önünden start alan Cumhuriyet Koşusu Atatürk Caddesi istikametine devam ederken, sporcular Narin Kavşağı’ndan dönerek yeniden Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde Çerkezköy Belediyesi 9. Cumhuriyet Koşusunu tamamladılar.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

2 kategoride yapılan 9. Cumhuriyet Koşusunda Kadınlar Kategorisi’nde Ümmühan Şahin 1’inci olurken; Hatice Aydın 2’nci, Funda Kareyeva ise 3’üncü oldu. Erkekler Kategorisi’nin 1.’si Abdulhalit Çağıran olurken; Ayetullah Bazı 2’nci, Nahed Nahib ise 3’üncü oldu. Cumhuriyet Koşusunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

PARKURU BELEDİYE BAŞKANIMIZ AKAY DA TAMAMLADI

Ayrıca Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Cumhuriyet Koşumuza katılan tüm atletlere tişört ve anı madalyası hediye edilirken; 9. Cumhuriyet Koşusuna CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte katılan Başkan Vahap Akay, koşuyu tamamladı. Cumhuriyet Koşusuna katılan herkese teşekkür eden Akay, kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümünü ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı bir kez daha kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.