Çerkezköy’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni Gerçekleştirildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni Çerkezköylü’lerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

Çerkezköy’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni  Gerçekleştirildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Temmuz 2023 Pazartesi 11:33

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin kararlı duruşuyla tüm dünyaya gösterildiği 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti.

Kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programına; Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü,3.Zrh. Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Cumhuriyet Başsavcı Burak Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftü Vekili Tahsin Ağca, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, “Bu devlet ve millet böyle bir ihanete bir daha asla izin vermeyecektir.

Bu hain darbenin sonucunda bu milletin göstermiş olduğu tepki bundan sonra bu ve benzeri girişimlerin de önünü alacak en önemli teminatlarımızdan birisidir. Hiç kimse unutmamalıdır ki Türk milleti bu ihanete sessiz kalmamıştır, bundan sonra da böyle bir ihanet girişimine asla sessiz kalmayacaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.