Çerkezköy’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de düzenlenen törenle kutlandı.

Çerkezköy’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Eylül 2021 Pazartesi 11:04


Çerkezköy Hükümet Konağı önünde saat 10.00’da başlayan 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programına  Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
  ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU
Kutlama programında ilk olarak Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Ardından kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak, şehit ailelerinin ve gazilerimizin herkes için birer kutsal emanet olduğunu ifade etti.
  Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun konuşmasının ardından 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı Çerkezköy Polis Evi’nde gazilerimiz ve yakınları ile yapılan çay sohbeti ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.