Çerkezköy’de Eylül meclisleri tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin Eylül ayı Belediye Meclis toplantısının ikinci oturumu Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş Başkanlığı’nda Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı

Çerkezköy’de Eylül meclisleri tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Eylül 2021 Pazartesi 18:51


Pandemi tedbirleri altında gerçekleşen Çerkezköy Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.08.2021 gün ve 83 sayılı Belediye hissesi hakkındaki müzekkeresinin görüşülmesi ile başladı ve 8 adet Belediye hissesi satışı ile ilgili talep oy birliği ile kabul edildi.
BAŞKAN AKAY’A YETKİ VERİLDİ
 Ardından gündemin 2. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.08.2021 gün ve 84 sayılı kullanım izni hakkındaki müzekkeresi görüşülerek, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 408 ada 14 parselde bulunan 16 metrekarelik Belediye hissesinin 25 yıllığına TESKİ’ye devredilmesi için Başkan Vahap Akay’a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
 AŞIK VEYSEL SOKAK’TAKİ PARKIN ADI EHİT ERDEM UÇAR OLDU
 Daha sonra gündemin 3. maddesinde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 23.08.2021 gün ve 108 sayılı Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’ta yapılan parka Şehit Polis Memuru Erdem Uçar’ın isminin verilmesi talebi görüşülerek, Aşık Veysel Sokak’taki parka Şehit Erdem Uçar isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
  Aşık Veysel Sokak’taki parka Şehit Erdem Uçar isminin verilmesinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Harita Şube Müdürlüğü’nün yazısı görüşülerek Çerkezköy’ün 12 mahallesinde kırsal yerleşim olmadığı oy birliği ile kabul edildi.
3 ADET ARAÇ ALINACAK
 Gündemin son maddesinde yer alan Çerkezköy Belediyesi’ne 1 adet 18 bin litre damperli vidanjör, 1 adet 7 metreküp yol süpürme aracı, 1 adet kazıyıcı-yükleyici iş makinası alınması ile ilgili talep te Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantıları sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.