ÇERKEZKÖY’DE KEMAN VE VİYOLONSEL RÜZGARI ESECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat aktiviteleri kapsamında Keman Sanatçısı Doğu Kaptaner ve Viyolonsel Sanatçısı İsmail Kaya 27 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser verecekler.

ÇERKEZKÖY’DE KEMAN VE VİYOLONSEL RÜZGARI ESECEK
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:04

Keman Sanatçısı Doğu Kaptaner ve Viyolonsel Sanatçısı İsmail Kaya’nın 27 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde vereceği ‘Violincello Duo’ konserinde yerli, yabancı, sıra dışı ve yepyeni düzenlemeler ile dinleyiciler muhteşem bir gece yaşayacak.

KEMAN VE VİYOLONSEL TUTUKUNLARINI BEKLİYORUZ

 Atatürk Kültür Merkezi’nde verilecek olan ‘Violincello Duo’ konserine tüm sanatseverleri davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Keman Sanatçısı Doğu Kaptaner ve Viyolonsel Sanatçısı İsmail Kaya’nın vereceği ‘Violincello Duo’ konserimize tüm keman ve viyolonsel tutkunlarını bekliyoruz. ‘Violincello Duo’ konserimizi izlemek isteyen sanatseverler ücretsiz davetiyelerini 25 Mayıs Çarşamba gününden itibaren Atatürk Kültür Merkezi’ndeki gişelerden temin edebilirler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.