Çerkezköy’de Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenecek ve 26 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Spor Okullarımıza katılmak isteyenler, 5-16 Temmuz tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabilecek.

Çerkezköy’de Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Temmuz 2021 Pazartesi 12:42

 
 Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları 5 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Bu yıl 13 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 26 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına yapılacak.
  13 FARKLI BRANŞTA KURS AÇILACAK
   İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtlar 16 Temmuz Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okullarında Futbol, Basketbol, Kort Tenis, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, İşaret Dili, Satranç, Kıck-Boks, Badminton ve Karate Kursları verilecek.  
  SON BAŞVURU 16 TEMMUZ
  Yaz Spor Okullarına katılacak olan öğrencilerin ilkokul 1. Sınıfı tamamlamış olması (8-14 Yaş) gerektiğini belirten Çerkezköy Belediye BaşkanıVahap Akay, “Yaz tatilini sporla değerlendirmek, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen çocuklarımız velileri ile birlikte kimlik fotokopilerini yanlarında getirerek Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarımıza 16 Temmuz tarihine kadar yaptırabilirler” dedi.
  İKİ DÖNEM HALİNDE DÜZENLENECEK
Çerkezköy Belediyesi  Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Yaz Spor Okullarının iki dönem halinde yapılacağını kaydeden Akay, “Yaz Spor Okullarımızın 1. Dönemi 26 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve 13 Ağustos Cuma günü sona erecek. İkinci Dönemi ise 16 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 3 Eylül Cuma günü sona erecek.
  KURSLARIMIZ NEREDE VERİLECEK?
Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz ve konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek Yaz Spor kurslarımızdan Futbol, Basketbol, Kort Tenis, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, Kıck-Boks, Badminton ve Karate Kursları 29 Ekim Spor kompleksimizde, İşaret Dili Kursumuz Belediye Hizmet Binamızda, Satranç Kursumuz ise Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimizde verilecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.