Çerkezköyspor 1 puanla tanıştı

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor, kendi sahasında konuk ettiği Babaeskispor ile golsüz berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Temsilcimiz elde ettiği 1 puan ile ligdeki ilk puanını almış oldu.

Çerkezköyspor 1 puanla tanıştı
08 Ekim 2013 Salı 07:35

PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü Hikmet Uğraş Stadında oynanan müsabaka saat 14.30’da başladı. Çerkezköyspor karşılaşmaya Muzaffer, Cem, Kaan, Hasan, Deniz, Oğuz, Samet, Emirhan, Gökhan, Abdi ve Ogün ilk 11’i başlarken, geçtiğimiz sezon Çorluspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle maç seyircisiz oynandı. Maça iki takım da kontrollü başlarken 7.dakikada Babaeskispor tehlikeli geldi. Defansın arasına atılan pasta topla buluşan Babaeskili forvet Hakkı kaleci ile karşı karşıya kalacakken son anda araya giren Çerkezköyspor’un Nijeryalı defans oyuncusu Deniz Enyong yerinde bir müdahale ile tehlikeyi son anda önledi.

İLK DEVRE GOLSÜZ BERABERE TAMAMLANDI
İlk yarıda Çerkezköyspor’un ilk tehlikeli atağı 33.dakikada geldi. Bir an ceza sahasında topla buluşan kaptan Gökhan Doğan sağ çaprazdan sert vurdu ancak top az farkla auta gitti. İlk yarının kalan dakikalarında gol olmayınca takımlar soyunma odasında beraberlikle gitti.

KARŞILAŞMA BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ
İkinci yarı iki takımda aynı kadrolarla sahaya çıktı. İlk devre olduğu gibi ikinci devre de iki takım kontrollü oyunu sürdürdü. Temsilcimiz Çerkezköyspor rakibine nazaran biraz daha rakip sahada etkili olsa da istediği pozisyonları bulamayınca karşılaşma golsüz sona erdi ve iki takım da birer puana razı oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.