Çerkezköyspor’da hazırlıklar devam ediyor

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup’ta alt sıralardan kurtulmak isteyen Çerkezköyspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibi Bozcaadaspor karşılaşması hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ligde geride kalan üç haftada 1 puan toplayabilen temsilcimiz, yarın ki Bozcaadaspor maçı ile birlikte tırmanışa geçmenin planlarını yapıyor.

Çerkezköyspor’da hazırlıklar devam ediyor
12 Ekim 2013 Cumartesi 07:54

HEDEF ÜÇ PUAN
Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor, ligde 4.hafta deplasmanda yarın Bozcaadaspor ile karşılaşacak. Ligde 3 maç geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan Çerkezköyspor, deplasmanda Bozcaadaspor’u devirerek hem ilk üç puanını kazanmak hem de ligde üst sıralara tırmanmanın planlarını yapıyor. Karşılaşma öncesi temsilcimizde eksik bulunmazken, tek hedefin üç puan olduğu öğrenildi.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
Çerkezköyspor’un sahaya mutlak üç puan parolası ile çıkağı karşılaşma yarın saat 14 30’da Bozcaada 20 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.