ÇESİAD'a sanayicileri davet ettiler

Çerkezköy Ergene Havsazı Sanayici ve İş hayatı Derneği Başkan Vekili Umut Danış, Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Ak, Genel Sekreter Engin Parlak ve ÇESİAD Üyesi Doğan Hasan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu'nu ziyaret ettiler

ÇESİAD'a sanayicileri davet ettiler
26 Ocak 2013 Cumartesi 08:59

Ziyarette konuşan ÇESİAD Başkan Vekili Umut Danış, ÇESİAD'ın 2012 yılında sanayicilere ve işletmelere hizmet vedrmek amacı ile Çerkezköy'de kurulan bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, "ÇESİAD, TUSKON`un ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonundan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED)'in Ergene Havzası içerisinde faaliyet gösteren derneğidir. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON),  ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren ÇESİAD`ın da içinde bulunduğu işadamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet göstermektedir.

TUSKON NEDİR?

TUSKON, 2005 yılında İstanbul'da kuruldu. TUSKON bünyesinde, Türkiye genelinde, 81 ilde 178 iş hayatı derneği faaliyet göstermektedir. TUSKON bugün 45 binin üzerinde girişimciyi ve 130 binin üzerinde işletmeyi temsil ediyor.

TUSKON'un Dünya üzerinde 4 merkez ofisi, (Brüsel, Moskova, Washington, Pekin) 140 ülkede partner ve temsilcilikleri ile faaliyet göstermektedir.

TUSKON ÖNCÜ BİR KURULUŞ

Ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını destekleyen TUSKON, işletmelerimizi ve girişimcilerimizi global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor. TUSKON, bu doğrultuda, işadamlarımızın uluslararası pazarlardaki tecrübelerinin paylaşılması, bunların yayılması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması yolunda öncü bir kuruluş olarak hizmet vermektedir.

TÜM SANAYİCİLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ

TUSKON'un bir parçası olan ÇESİAD`ın üyeleri global iş dünyasının önemli bir aktörü olma konumundadır. Ülkemizin ve dünyanın önemli bir aktörü olan TUSKON çatısı altında ÇESİAD'da buluşmak üzere tüm sanayicileri davet ediyoruz" açıklamasını yaptı.

YARARLI BİR OLUŞUM

Ziyaret için ÇESİAD Üyelerine teşekkür eden ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ise TUSKON'u dünya çapında yaptığı global organizasyonlar ile tanıdıklarını  ve çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, "ÇESİAD`ın da oluşumun bir parçası olduğunu biliyor ve takip ediyoruz” dedi. ÇESİAD’ın sanayiciler için yararlı bir oluşum olduğunu da ifade eden Sarıoğlu “Elimizden geldiğince yardım ve desteklerimizi sizlerle paylaşmaya hazırız. Başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.