Çetin, Bakan Süleyman Soylu’yu Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Değişen ve Gelişen Kapaklı’’ vizyonuyla kente kazandırılan projeler ile devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında Bakan Soylu’ya bilgi aktararak, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çetin, Bakan Süleyman Soylu’yu Ziyaret Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Ekim 2022 Cuma 12:04

YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASINI GÖRÜŞTÜLER

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Eray Güner ve Yalçın Hal ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Çetin, “ ‘Değişen ve Gelişen Kapaklı’ vizyonuyla kentimize kazandırdığımız projeler, devam eden ve planlanan çalışmalarımız hakkında kıymetli bakanımıza bilgi vererek, fikirlerinden istifade ettik. Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yeniden ihale edilmesi ile ilgili prosedürleri görüştük. İnşallah kısa zamanda yeni bir firmaya iş tevdi edilecek ve gelecek yıl inşaatı tamamlanacak.” dedi.

Başkan Çetin, Kapaklı’ya gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.