Çetin, “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” Projesine Katıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” projesi kapsamında Kapaklı Tapu Müdürlüğünde tapu işlemlerini tamamlayıp tapu senetlerini alan vatandaşlara Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ile birlikte birer fidan takdim etti.

Çetin, “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” Projesine Katıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Aralık 2021 Perşembe 12:36

Değişen iklim koşulları ve yakın zamanda meydana gelen yangınlar nedeniyle projenin önemine dikkat çeken Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, projenin farkındalık oluşturması gerektiğini ifade ederek, vatandaşlara işlemlerinin hayırlı olmasını diledi.

“BİR İŞLEM BİR FİDAN, BİR FİDAN BİR ORMAN”

Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde değişen iklim koşulları ve yakın zamanda meydana gelen yangınlar nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Kapaklı Tapu Müdürlüğünde de tapu işlemlerini tamamlayıp tapu senetlerini alan vatandaşlara birer fidan hediye ediliyor.

VATANDAŞLARA FİDAN HEDİYE EDİLİYOR

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de Kapaklı Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek Tapu Müdürü Zafer Kızıl ve çalışan personel ile bir araya gelerek “Bir İşlem Bir Fidan, Bir Fidan Bir Orman” projesi hakkında bilgi aldı. Ardından Kapaklı Tapu Müdürlüğünde tapu işlemlerini tamamlayıp tapu senetlerini alan vatandaşlara proje kapsamında Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin birer fidan hediye etti. Projenin farkındalık oluşturmak için önemine dikkat çeken ve emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Bayram Sağır ve Başkan Mustafa Çetin, vatandaşlara işlemlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.