Çetin Kapaklıspor’a BAL’da başarı diledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı kararla Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) yükselen Kapaklıspor’u tebrik etti. Sporcular, teknik ekip ve yönetimi tebrik eden Başkan Çetin, BAL’ın hayırlı olmasını temenni ederek yeni sezonda başarılar diledi

Çetin Kapaklıspor’a BAL’da başarı diledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Ağustos 2020 Salı 12:51


2019-2020 sezonu Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi’nde 61 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kapaklıspor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun pandemi dolayısıyla liglerin oynanmaması sonrasında açıkladığı kararla Bölgesel Amatör Lig’e(BAL) yükseldi.
“BÖLGESEL AMATÖR LİGİ HAYIRLI OLSUN”
Kapaklıspor’un BAL’a yükselmesi dolayısıyla bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Amatör bir ruh ve mütevazı bir bütçe ile 39 yıllık bir özlemi, hasreti mutlu bir son ile bizlere yaşatan başta sporcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize tüm Kapaklı halkımız adına teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum. Bölgesel Amatör Ligi hayırlı olsun.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.