Çetin Kurban Pazarını Ziyaret Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Mahallesi’nde kurulan kurban pazarına ziyarette bulundu. Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi ‘Mobil Kurban Kesim Aracı’ ile vatandaşların kurban ibadetlerini kolaylıkla yerine getirilebileceğini kaydetti.

Çetin Kurban Pazarını Ziyaret Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Temmuz 2021 Perşembe 11:15


Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurban pazarını ziyaret ederek kurbanlık satışı yapan vatandaşlarla sohbet etti. Kurban Bayramına kısa bir süre kala kurbanlık hayvan satıcıları Atatürk Mahallesi Karşıyaka Caddesi’nde kurulan kurban pazarına gelmeye başladı. Kurban çadırları için işe koyulan satıcılar bu yıl da Kapaklı Belediyesi tarafından kurulacak olan Mobil Kurban Kesim Aracı ile işlerini kolaylıkla yapabilecekler.
İSLAMİ USULLERE UYGUN, HİJYENİK ŞEKİLDE KESİM YAPILACAK
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kurban pazarında kurban satıcılarını ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Çetin, “Bu yıl da Mobil Kurban Kesim Aracımız ve Mobil İkram aracımızla burada hayvan satıcılarımıza ve vatandaşlarımıza kolaylıklar sunacağız. Ekiplerimiz, İslami kesim şartlarına uygun, hijyenik ve sağlıklı kesim için kurulan Mobil Kurban Kesim Aracımız için başvuruları alıyor. Sırası gelen vatandaşımız burada kurbanını hijyenik bir şekilde kesebilecek.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.