Çetin, Müteahhit ve Emlakçılarla Bir Araya Geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit ve emlakçılarla düzenlenen programda bir araya geldi.

Çetin, Müteahhit ve Emlakçılarla Bir Araya Geldi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Ocak 2022 Pazar 20:22

Başkan Çetin, amaçlarının ortak akıl ve istişare kültürüyle Kapaklı’yı emin adımlarla geleceğe taşımak olduğunu ifade ederek, “Yeni bir plan yapılmasını ve yol haritası belirlenmesini hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile Kapaklı’da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit ve emlakçı katıldı.

“YENİ BİR PLAN YAPILMASINI HAYATA GEÇİRMEK İSTİYORUZ”

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemiz gelen göçle birlikte her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Mevcut imar yapımızla beraber ilçemizin kalitesini istediğimiz seviyeye getiremeyeceğiz düşüncesiyle mevcut imara açılmış olan parseller üzerinde adalar oluşturarak,  belediyemiz garantörlüğünde arsa sahipleri ile müteahhitleri buluşturmak, yeni bir plan yapılmasını ve yol haritası belirlenmesini hayata geçirmek istiyoruz.” dedi.

Başkan Çetin, amaçlarının ortak akıl ve istişare kültürüyle Kapaklı’yı emin adımlarla geleceğe taşımak, güzelleştirmek, yaşam kalitesi çok daha yüksek huzurlu bir kent haline getirmek olduğunu ifade etti.

"KAPAKLI KENTSEL DÖNÜŞÜM STRATEJİ ÇALIŞMALARI" SUNUMU YAPILDI

Başkan Çetin’in ardından Kapaklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sema Hür, “Kapaklı Kentsel Dönüşüm ve Strateji Çalışmaları” adlı bir sunum gerçekleştirdi. Programın devamında Kapaklı’nın imar planları ve mimarisi hakkında çalışma ve projelerini anlatan Başkan Çetin, müteahhit ve emlakçıların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.