Çetin, Okuma-Yazma Kursunu Tamamlayan Kursiyerlere Belgelerini Takdim Etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda kadınlara yönelik düzenlenen okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim etti. Emeklerinden dolayı kadınları tebrik eden Başkan Çetin, “Sizlerin azmi bizleri cesaretlendiriyor. Hizmetlerimizle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çetin, Okuma-Yazma Kursunu Tamamlayan Kursiyerlere Belgelerini Takdim Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Haziran 2022 Cuma 11:33

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda kadınlara yönelik düzenlenen okuma-yazma kursu tamamlandı. 6 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler için belge takdim programı düzenlendi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Filiz Kaya, kurs öğreticileri ve kursiyerlerin katıldığı programda okuma yazmayı söken kursiyerlere belgeleri takdim edildi.

“HİZMETLERİMİZLE HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belgelerini takdim eden ve kadınlarla hatıra fotoğrafı çektiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kültürel, sanatsal, eğitici ve sportif kurslarla vatandaşlarımızın hem öğrenmesine hem de sosyalleşmesine olanak sağlıyor, hayatlarına dokunuyoruz. Karaağaç Ek Hizmet Binamızda da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından kadınlarımıza yönelik okuma-yazma kursu düzenlendi. Öğrenmenin yaşının olmadığının en güzel örneğini gösteren kadınlarımızı tebrik ediyorum. Sizlerin azmi bizleri cesaretlendiriyor. Hizmetlerimizle her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Okuma yazmayı öğrenen kursiyerler, hayatın artık kendileri için daha kolay olacağını söyleyerek, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kursiyerlere Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.