Çetin, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, can dostlarımız sokak hayvanlarının barınma, bakım ve tedavi hizmetlerinin tek merkezden karşılanması amacıyla yapılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Görevli personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Çetin, “Sağlıklı toplum ve sağlıklı çevre anlayışıyla insana, çevreye ve sokak hayvanlarına duyarlı bir biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projemiz tamamlandığında sokaktaki can dostlarımız daha güvenli, sağlıklı ve modern bir ortamda yaşamını sürdürecekler.” dedi.

Çetin, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde Devam Eden Çalışmaları İnceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Aralık 2023 Pazartesi 11:37

 “PROJEMİZİ ÇOK ÖNEMSİYOR VE EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, beraberindeki Başkan Yardımcıları Halil Yıldırım ve Nihat Toprak ile Karlı Mahallesi’nde 80 dönümlük alanda yapımı devam eden projede incelemelerde bulundu. Çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü projenin son durumu hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Çetin, “Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi projemizi çok önemsiyor ve en kısa sürede hizmete açmak için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Projemiz içerisinde İdari Bina, Karantina, Preoperatif Alan, Ameliyathane, Hasta Bakım Bölümü, Müşahede Alanı, Barınaklar ve doğal yaşam alanı yer alıyor. Bu projemiz tamamlandığında sokaktaki can dostlarımız daha güvenli, sağlıklı ve modern bir ortamda yaşamını sürdürecekler.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.