CHP Bağlık Mahallesi’ni dinledi

Geçtiğimiz hafta Tepe Emlak Konutları sakinleri ile kahve toplantısı yapan CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ve Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, bu sefer Bağlık Mahallesi sakinlerini dinlediler.

CHP Bağlık Mahallesi’ni dinledi
02 Aralık 2014 Salı 07:55

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN KARŞINIZA GELECEĞİZ”

Bağlık Mahallesi’ne ziyarette bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Bağlık Mahallesi sakinleri ile konuştu. Demir, “Biz seçimden seçime sizlerin karşısına çıkmayacağız. Sadece seçim günü değil bugünlerde de sizle beraber olmak için bu akşam yanınızdayım ve sorunlarınızı dinleyip çözmek için çalışacağız. Söz verdiğimiz vaatlerimizi stratejik plana koyduk. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşam alanları oluşturacağız. Çerkezköy’e hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

MAHALLE MECLİSLERİ KURULACAK

Demir, Bağlık Mahalle sakinlerine her mahallede Mahalle Meclisi kuracaklarını ve her Meclisin bir Mahalle Temsilcisi’nin olacağının ve bu sistemin kurulduğunda tüm mahallenin bu meclislere katılarak sorun, istek ve taleplerini aktarmalarını isteyerek, “Buranın şikayetlerini, isteklerini Meclis’te konuşacaksınız, bizlere ve Belediyemize aktaracaksınız ve biz de çözüm getireceğiz. Ayrıca halk toplantıları da gerçekleştireceğiz, halk toplantıları vatandaş ile aramızdaki samimiyeti perçinler” İfadelerine yer verdi.

TRAFİK IŞIĞI VE AYDINLATMA TALEBİMİZ OLDU

Bağlık Mahalle sakinleri Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’e İnci Narin Okulu’nun bulunduğu caddeye trafik ışığı konulmasını ve Bağlık Muhtarlığı’nın arkasındaki parkta da ışıklandırma isteklerini söylediler. Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ise ulaşım ile ilgili yetkinin Büyükşehir bünyesinde olan Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) düzenleyeceğini söyleyerek, “Işıklandırma için Büyükşehir ile konuşuruz ve gereken ne varsa UKOME bünyesinde yapılır. Parkta ki ışıklandırma içinde Belediye’ye dilekçe ile başvurmanız yeterlidir” cevabını verdi.

MAĞDURUZ

Bir diğer mahalle sakini ise minibüs hatlarının değiştirilmesinden dolayı mağdur duruma düştüklerini söylemesi üzerine kahvehanede ki tüm mahalleli bu durumdan topluca mağdur olduklarını dile getirdi. Sorunları dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Minibüs hatlarının değişmesinin AK Parti döneminde Meclis’ten alınan karar ile yapıldı. Şimdi ise o hattın eski haline gelmesi mümkün değil ve bizim yetkimiz alanında olan konu değil” dedi.

ERTEM’İ SAVUNDULAR

İmdat Özgör’ün cevabının üzerine mahalle sakinleri Özgör’e, “Ertem dönemine çamur atmayın yaklaşık 5-6 aydır bu durum böyle. Belediye’ye siz geçtikten sonra bu sorun ortaya çıktı” dediler. Bunun üzerine bir vatandaş, minibüs güzergahının kasım 2013 yılında değiştiğini ve Meclis’ten geçtiğini belirterek, hatların değişmesinde mevcut Belediye Başkanı ve Yönetiminin suçu olmadığını belirtiler.

VERİLEN KARARI KARALAMAK BİZE YAKIŞMAZ

Konunun üzerine konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ise, “Geçmişte alınan bir karar varsa onu karalamak bize düşmez. Mağdur olduğunuz bir konu varsa da oturulur konuşulur ve çözüme kavuşturulur” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzipaşalı - 10 yıl önce
sayın chp liler belediyeye bazı sorular soruyoruz bakıyorum sizi hiç ilgilendirmiyor.çok iyi niyetle duymadığınızı düşünerek tüm chp ilgili ve yetkililere soruyorum. 1- ramazan ayında dağıtılan erzak paketleri kimden, kaça alındı,bu şirket çerkezköy de hangi esnafa mal veriyor,belediyeye paketleri verirken bu esnafa komisyon verdi mi?2-atatürk caddesi orta refüj boyama işi kaça bölündü ,boyama işini kimler kaç bin liraya yaptı .işi alanlar boyaları kimden aldı?3-teski nin çerkezköydeki kazı işlerini neden hep aynı müteahhit yapıyor,aylık teski ye kaç bin liralık fatura kesiyor,bu kişi chp üyesimidir?bu güne kadar chp li yetkililer sorulara cevap veremedi bu soruların cevabını yetkililerden öğrenin ve kamuoyu ile paylaşın ki akp den farkınız olsun.yoksa değişen bir şey yok ha akp,ha chp.ha vahap,ha ali..