CHP, Kapaklı'da muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay,CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ve partililer, muhtarlarla birlikte kahvaltıda bir araya geldi

CHP, Kapaklı'da muhtarlarla buluştu
04 Mart 2014 Salı 07:14

KAPAKLI'DA ZAFERE ULAŞACAĞIZ
Pazar günü saat 09:00'da başlayan kahvaltı Nimet Unlu Mamuller'de yapıldı. Kahvaltıda konuşan CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı " Birlik ve beraberliğin yansımasını görmemiz gerekmektedir. Hep birlikte çalışarak, hep birlikte yorulacağız ve Kapaklı'da zafere ulaşacağız" ifadelerini kullandı.
EVET DEĞİŞİM İYİ GELECEK
Mandalı'nın konuşmasının ardından söz alan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak "Öncelikle güzel karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Dün Malkaradaydık . 2009 ve 2014 arasında Belediye tarafından yapılan hizmetleri gördük. Sayın Mustafa Yel 'Değişim iyi gelecek' diyor. Evet değişim çok iyi gelecek, Malkara'da ayaklarımız çamurdan hiç çıkmadı. Yolların durumu içler acısı bir haldeydi. Sadece burada değiş, tüm Türkiye'ye değişim iyi gelecek" ifadelerini kullandı.
UZUN ZAMANDIR HAYAL EDİYORDUK
Duayen Belediyece İrfan Mandalı'nın Belediyesine geldiklerinde içlerinin açıldığını belirten Albayrak " Hedefimiz, 2014 yerelde ve 2015 genelde CHP iktidarını kucaklamaktır. İrfan Mandalı ile birlikte 30 Mart günü Kapaklı'da şölen yapacağız" diye konuştu. Albayrak'ın konuşmasından sonra söz alan CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak "Uzun zamandır hayal ettiğimiz bir olayı gerçekleştirdik. Ben her zaman İrfan Mandalı ile aynı parti çatısı altında çalışmak istemiştim. Aynı ilkelerde birleştik ama aynı çatı altında bir araya gelememiştik. Şimdi CHP iktidarının neler yapabileceğini göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
MEGA PROJELERLE DONATACAĞIZ
Öztrak ayrıca, Kadir Albayrak'ın Tekirdağ'a, CHP'ye büyük hizmetler vermiş bir isim olduğunu belirterek " Tekirdağ'ı bir dünya markası haline getirmeyi amaçlayan ve enerjisi asla bitmeyen bir isimle çalışmaktayız. Başta Kapaklı olmak üzere, tüm Tekirdağ'ı mega projelerle birlikte donatağız" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Pınar Bulvarı’nda esnaf ziyareti yapan CHP’liler, Cumhuriyet Mahallesi’nde de seçim bürosu açılışı yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.