CHP TEKİRDAĞ İL YÖNETİMİNDEN ÇERKEZKÖY ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, Beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP TEKİRDAĞ İL YÖNETİMİNDEN ÇERKEZKÖY ZİYARETİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Temmuz 2022 Cuma 11:34

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ilçedeki devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili sunumunun ardından heyet, şehirde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

AKAY, YATIRIMLARLA İLGİLİ SUNUM YAPTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kılıç ile beraberindeki Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılarını makamında ağırladı.

Ziyarette CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcıları ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetimi de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Vahap Akay, daha sonra Belediye Meclis Salonu’nda CHP heyetine ilçede yapılan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili sunum gerçekleştirdi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sunumunun ardından, Ali Kılıç başkanlığındaki CHP heyeti Çerkezköy’de tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, Çerkezköy’de yaptığı değerli çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.