CHP teşkilatlanmaya Veliköy’de devam etti

Cumhuriyet Halk Partisi Veliköy Belde Teşkilatı Kadın Kolları yönetimi önceki gün düzenlenen toplantıyla atandı

CHP teşkilatlanmaya Veliköy’de devam etti
13 Aralık 2010 Pazartesi 00:00

YÖNETİM OLUŞTURULDU
    Cumhuriyet Halk Partisi Veliköy Belde Teşkilatı Kadın Kolları Yönetiminin ataması bir önceki gün gerçekleştirildi. Kadın Kolları Başkanlığına Emine Durmaz atanırken Yönetim Kurulu’nda ise Hayriye Ürkmez, Birsen Kurt, Nurcan Özroprak ve Fatma İster yer aldı. Gerçekleştirilen atamada CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez ve üyeleri de hazır bulundu.
 
YÖNETİME İNANCIMIZ TAM
    Atamada konuşan CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, Veliköy CHP Belde Teşkilatı’nın 2009 yerel seçimlerinden sonra ivme kazandığını belirtirken, seçimleri çok az farkla kaybettiklerini hatırlatarak Veliköy’deki CHP varlığını daha da büyüteceklerini dile getirdi. Dönmez, 2011 genel seçimleri için Veliköy Belde Teşkilatı ile omuz omuza çalışacaklarını da vurguladı ve "Atanan yönetime olan inancımız tam. CHP’nin ilkeleri doğrultusunda yılmadan çalışacağız. Ayrıca önümüzdeki genel seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olacağına inanıyoruz. İktidara geldiğimizde vatandaşlarımız CHP’nin farkını yaşayarak görecekler " diye konuştu.

CHP’DE KADINLARIN YERİ FARKLI
    CHP’nin kadınlara gerçekten değer verdiğine dikkat çeken Ayfer Dönmez, tüm kadınları CHP çatısı altına beklediklerini de dile getirirken, bu sözlerin kağıt üzerinde kalmadığını ifade etti ve "Partimize özellikle kadınların yoğun ilgisi var. Üye olmak isteyen birçok kadın her gün partimize geliyor.  Bu atamada da gördük ki yaşlısı, genci hep birlikte burada. İlçe yönetimimiz de bu konuya ayrı bir önem veriyor ve her zaman bizleri destekliyor. Siz de bizim her zaman yanınızda olacağımızı bilin" ifadelerini kullandı. Dönmez son olarak, kadınların çalışkanlığının referandumda bir kez daha görüldüğünü ve Çerkezköy’de hayır oyunun çıkmasında kadınların rolünün büyük olduğunu hatırlatarak genel seçimlerde aynı tempoyu arttırarak çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Başkan olarak atanan Emine Durmaz da her şeyin genel seçimlerde belli olacağının altını çizdi ve en iyi şekilde çalışacakları kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.