CHP’den Odalar Birliği’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Sait İbiş, Berberler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Bakkallar Odası Başkanı Emine Arıkan, Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkan Yrd. Şerif Dırak, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uysal eşlik etti

CHP’den Odalar Birliği’ne ziyaret
11 Ocak 2013 Cuma 08:25

GENEL SORUNLAR KONUŞULDU
Toplantıda söz alan Oda Başkanları kendi meslek gruplarındaki ve Tekirdağ esnafının genel sıkıntı ve sorunlarını dile getirerek bu konuda hep birlikte neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda üzerinde durulan en önemli konu ise Tekirdağ’ı da içine alan ‘Büyükşehir Yasası’ oldu.
HİZMET GÖTÜRMEK ZORLAŞACAK
Kervancılar, yaşanacak süreçte, üzerlerine düşen tüm görevleri Tekirdağ Halkına faydalı olacak şekilde yapacaklarına söz verdi. Büyükşehir yasası ile ilçe belediyelerinin hizmet alanlarının genişlemesi sonucunda, vatandaşa götürülecek hizmetlerin zorlaşacağını savunan Kervancılar, iktidar partisinin yasa ile oluşan tabloyu tozpembe gösterip bunları sakladığını iddia etti.  Kervancılar, yasayı anlatmak için çalışmalara yaz aylarına girmeden başladıklarını hatırlatırken, köylerin hemen hemen hepsini dolaştıklarını, muhtarı ve vatandaşları bilgilendirdiklerini kaydederek, üzerlerine düşen bu göreve hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti. Ziyarette konuşan Birlik Başkanı Kayın, hizmetlerin götürülmesinde sıkıntılar yaşanacağı konusunda Kervancılar’a katılırken, ardından da Tekirdağ’ın genel sorunlarından bahsetti.
İHALE İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasında, Tekirdağ’da gerçekleştirilen Toplu Taşıma İhalesi’ne de değinen Kayın, Tekirdağ Belediyesi’nin ihale sürecinde gösterdiği tarafsız duruşundan dolayı teşekkürlerini iletirken, bu ihale neticesinde asıl kazananın Tekirdağ halkı olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.