CHP’liler Kozuva’yı kınadı

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi yazılı basın açıklaması yaparak, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı kınadıklarını ifade ettiler. Yapılan açıklamada, “10.03.2014 tarihli bir yerel gazetede çıkan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Kozuva’nın, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem’in ÇTSO’yu ziyareti sırasında sarf ettiği sözler kurumun saygınlığına gölge düşürmüştür. Sayın Kozuva ÇTSO seçimleri sırasında kendisine verilen desteklerin karşılığını mı ödemektedir?” denildi

CHP’liler Kozuva’yı kınadı
13 Mart 2014 Perşembe 07:41

KURUMUN SAYGINLIĞINA GÖLGE DÜŞÜRDÜ
CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, “Yerel gazetede çıkan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Kozuva’nın, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem’in ÇTSO’yu ziyareti sırasında sarf ettiği sözler kurumun saygınlığına gölge düşürmüştür. Sayın Kozuva’nın siyasi tercihi doğal olarak kimseyi ilgilendirmez. Ancak kendi siyasi görüşünü, temsil ettiği kurumun görüşüymüş gibi lanse etmesi kabul edilemez bir durumdur” açıklamasında bulunuldu.
KENDİSİNİ KINIYOR TARAFSIZ OLMAYA DAVET EDİYORUZ
ÇTSO’nun bünyesinde her görüşten üye bulunduğunu ifade eden açıklamada, “Tüm üyelerin iradesini hiçe sayarak Ak Parti’ye destek veren Süleyman Kozuva’nın talihsiz açıklamaları ÇTSO bünyesinde  olduğu gibi Çerkezköy kamuoyunda da tepki ile karşılanmıştır. Yoksa Sayın Kozuva ÇTSO seçimleri sırasında kendisine verilen desteklerin karşılığını mı ödemektedir? Nedeni ne olursa olsun Sayın Süleyman Kozuva’nın kastını aşan bu konuşmasını CHP İlçe Örgütü olarak kınıyor, kendisini temsil ettiği kuruma yakışır bir tarafsızlık içinde olmaya davet ediyoruz” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet - 10 yıl önce
bir vatandaş olarak bende sizi kınasam hakkımda hemen dava açarsınız chp ilçe yönetimi. sizki ön seçimde remzi garipi desteklediniz ve tarafsızlığınızı adaylar arasında bozdunuz, sizki, anket çalışmasında vahap akayın hile yaptığını basın açıklaması ile cümle aleme duyurup vahap beyi rezil etmeye kaltınız, sizki encümen listesi istediğiniz gibi olmayınca yanınıza 2 otobüs adam alıp chp il teşkilatını bastınız... şimdi kalkmış, süleyman beyi ne hakla eleştiriyorsunuz, o da sizin gibi safını belli etmiş.