CHP’nin Çerkezköy adayı Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nde yeniden Çerkezköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

CHP’nin  Çerkezköy adayı Akay
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Şubat 2024 Cumartesi 12:39

Akay, sosyal medya hesabından "Yaklaşık on yıllık görev süremizce bu kentte gezmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmadık. Kent olma yolunda büyük bir gelişim sağladığımız bu şehirde sevinçlerimizi de, hüzünlerimizi de birlikte yaşadık. Yeri geldi bir masada aşımızı paylaştık, iftarımızı birlikte yaptık. Yeri geldi şehrimize zehir solutmaya kalkışanlara karşı omuz omuza, dimdik durduk.

Sosyal belediyeciliği Çerkezköy ile tanıştırarak güçlü kadrolarımızla birçok projeyi hayata geçirdik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ve şimdi tüm inancımla söylüyorum ki;

Çerkezköy olarak hep birlikte başarmaya devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.