Çizgi ve işaret çalışmaları yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklarda yol çizgi ve işaretleme çalışmalarına devam ediliyor.

Çizgi ve işaret çalışmaları yapılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ekim 2021 Cuma 11:01

Geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklarımızda gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Ekiplerimiz kentimiz genelinde çalışmalarını belirli bir program dahilinde gerçekleştiriyor. Yeni asfaltlanan cadde ve sokaklarımızda yol çizgi çalışmalarının yanı sıra yatay ve düşey işaretlemelere kadar tüm çalışmalar ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor" dedi.

   Sıcak asfalt ile kaplanan cadde ve sokaklardaki yol çizgi çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Akay, “Cumhuriyet Mahallemizin ardından sırasıyla Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde de yol çizgi çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar Fatih Mahallemizde devam ediyor” ifadelerini kullandı. Başkanımız Akay, kentimiz genelinde yol ve kaldırım yapım onarım çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.