Çok Programlı Lisesi’nden NKÜ’ye ziyaret

Velimeşe Çok Programlı Lisesi Türkçe- Matematik ve Fen bölümü 12. Sınıf öğrencileri Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Çok Programlı Lisesi’nden NKÜ’ye ziyaret
29 Aralık 2014 Pazartesi 08:37

Öğrencilerin branşları doğrultusunda Ziraat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ziyaret edilerek bölümler ve programlar hakkında bilgi verildi. Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Laboratuarları’nda yapılan çalışmalar hakkında fikir edinen öğrenciler daha sonra Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuarlarını gezerek burada alınan dersler ve tıp öğrenimi ile ilgili bilgi sahibi oldular.
Merkezi derslikler binasında yer alan kimya ve fizik laboratuarlarının da ziyaret edildiği gezide Merkez Kütüphanenin sahip olduğu kaynaklardan ve kaynaklara erişim yöntemlerinin neler olduğundan da bahsedildi. Fen Edebiyat Fakültesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne ek olarak diğer bölüm ve programlar ile öğrencilerin ders dışı sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve öğrencilere sunulan imkanlar hakkında Velimeşe ÇPL öğrencilerine NKÜ yetkilileri bilgi verildi.
Spor Kompleksi’nin de ziyaret edilmesinin ardından gezi son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.