ÇORBA ÇEŞMESİ 15 EKİM’DE TEKRAR AKACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete sunulan İkram Çeşmsinden eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte 15 Ekim Perşembe gününden itibaren her sabah yeniden sıcak çorba ikramı yapılmaya başlanacak

ÇORBA ÇEŞMESİ 15 EKİM’DE TEKRAR AKACAK
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Ekim 2020 Salı 11:25


Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için 15 Ekim Perşembe gününden itibaren sıcak çorba ikram edilmeye başlanacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 15 Ekim Perşembe gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başlayacaklar.
Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Perşembe gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz. Her sabah farklı bir çorba ile hizmet verecek olan İkram Çeşmemizden çorba içecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” dedi.
 HER GÜN SICAK ÇORBA AKACAK
 “İkram çeşmesinde en geç 06.00’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler” diyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız hafta içi her sabah 06.00 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek” dedi.     
 Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitlerinin akacağını kaydeden Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan İkram Çeşmesi’nin hijyeni için gerekli özenin ve bakımın pandemi dönemi nedeni ile ayrıca gösterileceğini kaydetti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.