Çorlu MHP’den ‘Kanka’ projesi

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’ in de katılımıyla vatandaşların kan bağışı yapmaya teşvik etmek amacıyla MHP Çorlu İlçe Teşkilatı, Kızılay’a kan bağışında bulunarak ‘Kanka’ kampanyasını başlattı.

Çorlu MHP’den ‘Kanka’ projesi
13 Kasım 2014 Perşembe 07:34

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından kan bağışını teşvik etmek amacı ile başlatılan Kanka Kampanyası ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kan bağışı insan hayatı için büyük önem taşır. Kan, yapılamayan tek ilaç olduğu için kaynağı yalnızca sağlıklı bağışçılardır.

Kanka adını verdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz, kan ihtiyacı olanlara yardımcı olmayı kapsıyor. Oluşturduğumuz K.B.S. ( Kan Bilgi Sistemi) ile sıcak kan ihtiyacı olan vatandaşların bu ihtiyacını karşılamak üzere, sistemimizde kayıtlı olan kişilere kısa mesaj sistemiyle ulaşıp, onları hastanelere yönlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın Kan Bilgi Sistemimize kayıt olmak için telefon numarası ve kan grubunuzu bildirmeniz yeterli olacaktır. Kan Bağışı Bilgi Sistemine kayıt olmak isteyen tüm vatandaşlarımız İlçe Binamıza uğrayıp form doldurarak veya facebook adresimizden kayıt yaptırabilir ve bu sistemden kan ihtiyacı hasıl olduğunda irtibat kurabilecekleri iletişim bilgilerini alabilirler.

Kan bağışının hayat kurtardığı hassasiyetiyle hareket ederek, kan ihtiyaçlarının giderilmesi için hızlı bir şekilde bilgilendirme yapmaktayız. Kanka projemizle halkımızın kan ihtiyaçlarında hiçbir ayrım yapmadan yanlarında olacağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.