ÇOSB Kreşinden sağlık çalışanlarına büyük indirim

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi, pandemi boyunca koranavirüs cephesinde adeta savaş veren sağlık çalışanlarına büyük indirim sağlayacak protokolü Sağlık-Sen Tekirdağ İl Temsilciliğiyle imzaladı.

ÇOSB Kreşinden sağlık çalışanlarına büyük indirim
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Aralık 2020 Salı 11:11

İmza töreninde; Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay, Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Eser Öztürk Yangöl, Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, Sağlık-Sen Kapaklı Devlet Hastanesi Temsilcisi Zeynep Demir Kırmaz ile Kapaklı Devlet Hastanesi Müdürü Fatih Can Mert hazır bulundu.
 
Bu zor günlerde Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin azımsanmayacak bir oranda verdiği bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Sağlık-Sen Tekirdağ İl Başkanı Hamza Öksüz, Kreş yönetimine tüm sağlık çalışanları adına teşekkür etti.
 
Kreş olarak aldıkları bu kararın, sağlık çalışanlarının yaptıklarının yanında hiçbir şey olmadığını kaydeden Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Elay, “Ben de ilaç sektöründeyim. Sağlık çalışanlarının bu süreçte verdiği mücadele sadece ülkemizde değil, tüm dünyada takdir topladı. Bizim yaptığımız sizin yaptıklarınızın yanında küçücük bir katkı olarak kalıyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu süreçte verdikleri özveri ve çalışma için teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürekli olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Protokolümüz bir yıl boyunca geçerli olacaktır. İndirimlerimiz mevcut kayıtlı olan sağlık çalışanlarına ve yeni kayıt yaptıracaklara uygulanacaktır” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.