ÇTSO’DAN ÖRNEK RAPOR GELECEĞE YATIRIM

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, geleceğimiz için en büyük yatırımlardan biri olan "Yeşil Sanayi” konulu raporu ile sürdürülebilirliğe katkısı olan, verimlilikte de büyük bir iyileşmeye olanak sağlayan yeşil sanayinin temelini oluşturan kapsamlı bir rapor ile konu hakkındaki tüm detayları bizlere sunuyor.

ÇTSO’DAN ÖRNEK RAPOR GELECEĞE YATIRIM
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Mart 2021 Salı 12:18


Hem Avrupa hem de ülkemizde büyük öneme sahip olan konuyla ilgili Çerkezköy TSO tarafından hazırlanan Yeşil Sanayi Sektör Raporu’nda daha az kaynak, enerji ve malzeme kullanımı ile işletmeler için yeşil sanayinin önemini vurgulayan pek çok bilgiye ulaşabilmek mümkün.
MİNİMUM TÜKETİM İLE İLE AYNI ÜRETİMİ SAĞLAMAK MÜMKÜN
Üretimin çevreye sağlamış olduğu etkiyi iyileştirmede, sosyal ve ekonomik faydalara katkı sağlamada ve su kıtlığı mücadelesinde büyük önem vurgulayan yeşil sanayi, birçok avantaja hizmet etmektedir.Aynı zamanda minimum tüketim yaparak aynı üretimigerçekleştirebilmenin mümkün olduğunu tüm detaylarıyla bizlere sunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırladığı ‘Yeşil Sanayi Sektör Raporu’na cerkezkoytso.org.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.