Cumhuriyetin 99. yılı coşku içinde kutlanıyor

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. Yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı, 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelenk konulmasıyla başlayacak

Cumhuriyetin 99. yılı coşku içinde kutlanıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Ekim 2022 Perşembe 20:37

29 Ekim Cumartesi günü Çerkezköy Hükümet Konağı önünde saat 09.30 düzenlenecek olan Tebrikat töreninin ardından kutlamalar saat 10.00’da Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Çerkezköy Belediye Başkanı tarafından 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bulunan vatandaşların ve öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile devam edecek.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşımızın okunması ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı nedeni ile bir konuşma yapacak. Akay’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. Yılı kapsamında bir konuşma yapacak.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılmasının ardından şiirler okunacak, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Zeybek Halk Oyunları gösterisi sahnelenecek, Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu müzik dinletisi sunulacak. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Karadeniz Halk Oyunları gösterisinin sahnelenmesinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek ve ardından yapılacak olan Geçit Töreni ile 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kutlamalar sona erecek.

Gecede Çerkezköy Belediyesi tarafından fener alayı ve fener alayının ardından düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Hande Yener sahne alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.