ÇYDD'DEN KUBİLAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Rağbet Erol, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Kubilay'a yeni görevinde başarılar dileyen Rağbet Erol, derneğin eğitim konusunda faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, ’’"Eğitim çalışmalarımızda desteğinizi bekliyoruz."dedi

ÇYDD'DEN KUBİLAY'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
27 Eylül 2013 Cuma 08:18

TÜM ÇALIŞMALARIMIZ EĞİTİM İLE İLGİLİ
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Rağbet Erol ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Ziyarette Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin kuruluş sürecinden bahseden Dernek Başkanı Rağbet Erol, "Derneğimiz 1995 yılında Çerkezköy'de kuruldu. Dernek olarak eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Kurulduğumuz tarihten bu yana eğitim kursları, okuma ve yazma eğitimi, el sanatları gibi eğitimlerimiz oluyor. Bundan sonra faaliyetlerimiz sürecek."diye konuştu.

HİZMETTE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ
ÇYDD'nin ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay şunları söyledi:" İnşallah Çerkezköy'de hep birlikte hayırlı hizmetler yaparız. Hizmette beraberlik çok önemli.  Yapacağımız her şey Çerkezköy ve Çerkezköy halkının geleceği için. Birlikte Çerkezköy'ün gelişmesinde elimizden geleni yapmalıyız. Eğitim konusunda da mutlaka çok çalışmalıyız. Çerkezköyün gelişmesi eğitime verilecek önem doğrultusunda ilerleyecektir. Derneğinizin bundan sonraki çalışmalarında sizlere başarılar diliyorum. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.