Dadaşlar Bakan Ala’yı ağırladı

Çerkezköy’e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek AK Parti Belediye Başkanı Ali Ertem’e destek istedi

Dadaşlar Bakan Ala’yı ağırladı
06 Mart 2014 Perşembe 08:00

Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem’den ‘Ali Ağbi’ diye bahseden İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Ali Abim uzun zamandır tanıdığım, bildiğim, önemli zamanlarda vakit geçirdiğim biridir. Ona ileteceğiniz bir konu bana iletilmiş gibidir. Kendisine destek vermenizi arzu ediyorum.
ONU SİZE; SİZİ ALLAH’A EMANET EDİYORUM
Siz bu desteği verin , bugüne kadar yapılmıştan çok daha fazlasının yapılacağına söz veriyorum. Ali Beyin burada olması benim sizlere hizmet edebilmem için gerçekten özel bir durum. Bazen bu özel durumu her zaman yakalama şansımız olmuyor. Ali Beyin burada Belediye Başkanı, benim Ankara’da Bakan olmam ile benim burada Belediye Başkanı, onun Ankara’da Bakan olması arasında bir fark yoktur. Ona ileteceğiniz her konu ve sorun bana iletilmiş gibi olacaktır. O nedenle onu size, sizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.
BAKAN ALA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde bulunduğu ve Nene Hatunun torunları ile bir arada bulunduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirten İçişleri Bakanı Efkan Ala, kendisini konuk eden Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Kerim Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
DERNEK BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ
İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ağırlayan Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Kerim Akın, Erzurum’un yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden biri olan İçişleri Bakanı Efkan Aya’ya ziyareti için teşekkür ederek, ‘Hoş geldiniz’ dedi.
AÇILIŞA DAVET ETTİ
Dernek Başkanı Kerim Akın’ın ardından Yönetim Kurulu Üyesi Edip Nurettin Akın bir konuşma yaparak Derneğin faaliyetleri hakkında Bakan Ala’ya bilgi verdikten sonra Derneğin resmi açılış töreni yapacaklarını belirterek, Bakan Ala’yı yapacakları açılışa davet etti. Ayrıca Derneğe Kütüphane kuracaklarını ve Bilgisayarlar alacaklarını ifade eden Edip Nurettin Akın, Bakan Ala’dan bu konuda destek ve yardım istedi.
EMEKLİ UZMAN ÇAVUŞ SÖZ İSTEDİ
Bakan Ala’nın dernek ziyaretinde Şenol isimli bir vatandaş söz alarak, Emekli Uzman Çavuşların maaşlarının 1.100 TL civarında olduğunu belirterek, bu konuda iyileştirme yapılmasını istedi.  Bunun üzerine Bakan Ala, kendilerinin iktidar olduğunda hiçbir şeyin daha kötüye gitmediğini belirterek, her şeyi daha iyiye götürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
alandan fotograf koysaydınız da katılımı görseydik :)
Avatar
DADAŞ - 10 yıl önce
yahu eyyy gazete sahıbı eyy bu haberı yapan muhabır gecınen zat, kım kımı agırlamıs beeeee, ulkenın bakanı gelıyor agırlayan 15 bın erzurumlu ıcınden toplasan 50 kısı bıle yok bumu agırlamak, dadaşlar onu sahıplenmedı hemserı gozu ıle de bakmadı, mıtıngıne bakmadınızmı toplasan 300 kısı yok zaten yarısı polıs demekkı gırlanmak yerıne tokatlandı ama sızlerde bunu yazacak cesaretlı kalemler olmadıgı ıcın, laf olsun torba dolsun mısalı akp cerkezkoy yonetımıne sırın gorunme ugrasındasınız o kalemlerınızı kırın atın
Avatar
DADAŞ - 10 yıl önce @vatandaş
neyı koyacaklarkı bunlarda o cesaret varmıkı, koca bakan gelıyo meydan kufreder gıbı bomboş:):):):): ama bunlar da yüz kalmamıskı
Avatar
57 - 10 yıl önce
bakan alanın geldiği gün kalabalığı gördüm ben utandım devletin bakanı gelmiş 350 kişi yazık