Demek ki Çerkezköy’deki vatandaşlar çok rahat!

Salı akşamı yılın ilk kahve ziyaretini gerçekleştiren CHP İlçe Yönetimi, vatandaşlarla bir araya gelirken, ziyarette konuşan İlçe Başkanı Metin Dönmez, vatandaşların ilk andaki tepkisizliği sonrası ülkenin korku imparatorluğu haline geldiğini savunarak, “Demek ki vatandaş çok rahat. AKP asgari ücret yeterli diyor. Kimse kalkıp da bu parayla nasıl geçineceğiz demiyor. Herkes hayatından bu kadar memnun mu acaba? Korkuyla yaşayamayız. Bırakın eli, gövdemizi taşın altına koymak lazım. Tekirdağ merkezde ve 9 ilçede yapılan ankette Çerkezköy’deki yol, kaldırım ve su kesintisi ile ilgili şikayet oranı yüzde 35. Bu oran Çorlu’da 3, Saray’da 2 ama vatandaş bunu söyleyemiyor. Yarın işimden olurum korkusuyla konuşamıyor” ifadelerine yer verdi

Demek ki Çerkezköy’deki vatandaşlar çok rahat!
24 Ocak 2013 Perşembe 08:03

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilat Başkanı Metin Dönmez ve Yönetimi, Salı akşamı Çekçi Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
KORKU İMPARATORLUĞU YARATILDI
Kahvedeki herkesle tokalaştıktan sonra beraberindekilerle birlikte masaya oturan İlçe Başkanı Metin Dönmez, vatandaşların ilk andaki tepkisizliğine şaşırırken, ülkenin korku imparatorluğu haline getirildiğini belirterek, “Vatandaş CHP İlçe Başkanı ile aynı fotoğraf karesinde görünmekten bile korkuyor” dedi.
DEMEK VATANDAŞ ÇOK RAHAT
AKP’nin gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretlerinde hiç kimsenin Çerkezköy’de ve ülkedeki sorunları dile getiremediğini savunan Dönmez, “Demek ki vatandaş çok rahat. AKP asgari ücret yeterli diyor. Kimse kalkıp da bu parayla nasıl geçineceğiz demiyor. Herkes hayatından bu kadar memnun mu acaba?” dedi. Çerkezköy’de adeta yürümek için kaldırım olmadığını ve yeni yapılan yolların yağmurun ardından paramparça hale geldiğini söyleyen Dönmez, “Vatandaş kaldırımda yürüyemiyor. Zaten yürümeye kaldırım yok. Bir araba geçtiğinde vatandaş ıslanıyor. Ama kimsenin sesi çıkmıyor. Vatandaş 12 saat çalışıyor 800 TL alıyor. Çerkezköy’ün yarısı gece yarısı gündüz uyuyor. Kimse buna itiraz etmiyor” ifadelerini kullandı.
YAKINDA NEFES ALMA VERGİSİ DE ÇIKAR!
Dönmez, konuşmasında, son dönemde getirilen vergileri de eleştirdi. Şu an sadece oksijenin bedava olduğunu söyleyen Dönmez, “Yakında soluk alma vergisi de çıkacak. Her şeyden vergi alınıyor. Buna da kimse sesini çıkarmıyor” dedi.
VATANDAŞ KONUŞSA EVİNDEN İŞİNDEN OLACAK
Genel Kurmay Başkanı’nın dahi hapse atıldığı bir dönemde vatandaşların ‘Ben nasıl konuşayım’ düşüncesi içinde olduğunu savunan Dönmez, “Aslında bu doğru. Vatandaş konuşsa evinden, işinden, aşından olacak. Şu an Silivri’de yatan hiç kimse neden içerde olduğunu bilmiyor” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY’ÜN 9 YILI ÇALINMIŞTIR
Çerkezköy’ün son 9 yılını ‘Kayıp yıl’ olarak nitelendiren Dönmez, “Çerkezköy’’ün 9 yılı çalınmıştır. Artık Çerkezköy’de bu gidişata dur denmeli. Evlatlarımızın geleceği yok ediliyor. Korkuyla yaşayamayız. Bırakın eli, gövdemizi taşın altına koymak lazım. Tekirdağ merkezde ve 9 ilçede yapılan ankette Çerkezköy’deki yol, kaldırım ve su kesintisi ile ilgili şikayet oranı yüzde 35. Bu oran Çorlu’da 3, Saray’da 2 ama vatandaş bunu söyleyemiyor. Yarın işimden olurum korkusuyla konuşamıyor” cümlelerine yer verdi. Dönmez ve partililer, bir süre daha vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.