Demir DSP’den istifa etti

DSP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, partisinden istifa ettiğini açıklarken, AKP’ye geçeceği söylentilerini de yanıtladı

Demir DSP’den istifa etti
05 Şubat 2013 Salı 08:29

Son yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti’den (DSP) Kapaklı Belediye Meclis Üyesi seçilen İrfan Demir, Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ardından yaptığı basın açıklamasında, 31 Ocak tarihi itibariyle partisinden istifa ettiğini ve görevine bağımsız Meclis Üyesi olarak devam edeceğini duyurdu.
BAĞIMSIZ OLARAK DEVAM EDECEK
İstifa dilekçesini DSP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ve Kapaklı Belediyesi’ne sunduğunu dile getiren İrfan Demir, Gördüğüm lüzum üzerine 31 Ocak tarihinde DSP Belediye Meclis Üyeliği görevimden istifa ettim. Bundan sonra görevime Bağımsız Meclis Üyesi olarak devam edeceğim” dedi.
AKP’YE Mİ GEÇECEK?
Demir, kendisine yöneltilen “AKP’ye mi geçeceksiniz?” sorusu üzerine, konuyla ilgili açıklama yapmak için henüz erken olduğunu belirterek, “Herkes benim dünya görüşümün, gerek eğitimim, gerek içinde bulunduğum camiayla ilgili ne olduğunu bilir. Görüştüğüm İl ve İlçe Başkanları var. Fakat şuan AKP’ye geçmem ile ilgili bir gelişme yok. Bunları konuşmak için henüz erken. Ben bundan sonraki süreçte, hem Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne hem de Kapaklı’ya katkı sağlamak isterim” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.