DEMİRBAĞ BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

Geçen yıl 5 Şubat'ta yapılan kongre sonrası Ak Parti İlçe Başkanlığı'na seçilen Aleattin Demirbağ ve Yönetimi birinci yılını geride bıraktı. Yönetiminin ilk yılını Çerkezköy Gazetesi'ne değerlendiren Aleattin Demirbağ, görev süresinin kalan iki yılı içinde hedeflerini anlattı

DEMİRBAĞ BİRİNCİ YILINI DOLDURDU
07 Şubat 2013 Perşembe 08:49

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ ve yönetimi ilk yılını tamamladı. 5 Şubat 2012 yılında yapılan kongrenin ardından 5 Şubat 2013 Salı Günü birinci yılını dolduran Demirbağ, görev süresinin ilk yılını değerlendirdi. Demirbağ, hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, kalan görev süresindeki hedeflerini açıkladı.
KARAAĞAÇ'A LİSE İÇİN SÖZ VERMİŞTİM
Görev süresinin ilk yılında hedeflerini gerçekleştirdiğini söyleyen Aleattin Demirbağ, "Bir yıl içerisinde Çerkezköy halkıyla birlikte hem fiziki hem de gönül bağlarımızı sürekli sıcak tuttuk, sağlamlaştırdık. Sürekli milletimizin içinde olup dertlerini dinlemeye çalıştık. Öncelikle Çerkezköy halkının menfaatleri, bölgemizin menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Bölgemizin sıkıntı ve sorunlarıyla ilgili olarak Ankara'ya ziyaretler gerçekleştirdik. Özellikle göreve gelirken, bir söz vermiştim. Karaağaç'a lise yapılması için çalışacağımı söylemiştim. Bu sözümüzde durduk. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2013 progamına alındı. Ayrıca bir iki ay içerisinde Devlet Hastanesi'nin temeli atılacak. Bizden öncede Sait Yazı ve Belediye Başkanımız Devlet Hastanesi için çok gayret göstermişti. Bizde gelir gelmez önceliğimize aldık. Ve bu sözümüzde inşallah birkaç ay içinde gerçekleşecek" diye konuştu.
ÜYE SAYIMIZ ARTTI
Bir yıl içerisinde teşkilatlanmaya çok önem verdiklerini bu doğrultuda yoğun mesai harcadıklarını anlatan Başkan Demirbağ, "Biz ilçe başkanlığına geldiğimizde üye sayımız 10 bin 659 idi. Şu an üye sayımız 14 bin 134. Bir yıl içerisinde üye sayımızı 3 bin 475 kişi artırmışız. Teşkilatlanma yönünden mahalle, köy ve beldelerde her türlü teşkilatlanmayı tamamladık. Bütün bunları yaparken başta yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız belde ve mahalle yönetimlerimiz ile Ak Parti'ye gönül veren hemşehrilerimizin desteğini sürekli arkamızda hissettik. Milletimize hizmet aracı olarak gördüğümüz siyaset de bu hizmetlerimize yine teşkilatlarımızla yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
SİYASET AKADEMİSİ'NE SERTİFİKA TÖRENİ YAPILACAK
Başkan Demirbağ, birinci yıllarında yaptıkları çok önemli bir çalışmanın da 'Siyaset Akademisi' olduğunu belirtti. Demirbağ, "Trakya'da en büyük Siyaset Akademisi'ni biz gerçekleştirdik. Bu hafta sonu pazar günü akşam 18.00'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda bu siyaset akademisinin sertifika törenini yapacağız. Genel Başkan Yardımcımız ve Ak Parti Ar-Ge Birim Başkanı Sayın Süleyman Soylu da bu sertifika törenimize katılarak, sertifika verecek" açıklamasını yaptı.
YEREL SEÇİMLER VE REFERANDUM'A HAZIRLANACAĞIZ
Üç yılda bir yapılan kongrenin ilk yılını geride bırakan Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi'nin geri kalan iki yılında önemli sınavlar vereceğini hatırlatan Başkan Aleattin Demirbağ, "Bundan sonra önümüzde bir yerel seçim var. Tüm gücümüzle partimizi Çerkezköy'de yerel seçimlere hazırlayacağız. Hedefimiz başta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerini almak. Tabii bunlar içinde Çerkezköy Belediyesi'ni de yeniden Ak Parti'ye kazandırmak istiyoruz. Ayrıca önümüzde bir de Anayasa referandumu ihtimali var. Eğer bir referandum olursa, parti olarak bunada hazırız. Çalışmalarımız arasında referandumda olacak. Yönetim olarak bundan sonra kalan görev süresimizdeki hedefimiz hem yerel seçimlerden hem de referandumdan başarıyla çıkmak" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alaattin - 11 yıl önce
sayın başkan çok başarılı,bence belediye başkanlığına aday olmalı...nasılsa yakınlarına başkan olacağım deyip duruyor bence yakışır.