Demircan'dan Kozuva'ya tepki

BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Ali Ertem'e "Gönlümüz sizinle" diye destek veren ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'ya tepki gösterdi. Demircan, "Ortaklıkları kendi aralarında kalsın. Ticaret Odası'nın üyeleri adına konuşmaya hakkı yok. STK'ların siyasete karıştırılmasını etik bulmuyoruz" dedi

Demircan'dan Kozuva'ya tepki
17 Mart 2014 Pazartesi 07:59

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Başkanlığı'nın tepkisinin ardından ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Süleyman Kozuva'ya bir tepki de BBP (Büyük Birlik Partisi) İlçe Başkanı Turan Demircan'dan geldi. Demircan,  "Ortaklıkları kendi aralarında kalsın. Ticaret Odası'nın üyeleri adına konuşmaya hakkı yok. STK'ların siyasete karıştırılmasını etik bulmuyoruz" dedi
ERTEM'E DESTEK VERMİŞTİ
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği seçim çalışmaları kapsamındaki ziyarette kendisini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Ertem'e "Gönlüm sizinle" diyerek yeniden Belediye Başkanı seçilmesi için destek olduğunu dile getirmişti. Ziyaretin gazetelerde yer almasının ardından tepkiler geldi. CHP İlçe Başkanlığı'ndan Süleyman Kozuva'ya yönelik yapılan açıklamaların ardından bir tepkide BBP İlçe Başkanı Turan Demircan'dan geldi. Demircan, bir basın açıklaması yaparak ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'nın Ali Ertem'e açıktan verdiği desteğe tepki gösterdi.
ORTAKLIĞINIZI BİLİYORUZ
BBP İlçe Başkanı Demircan açıklamasında şunlara yer verdi: "Ticaret Odası Başkanı sayın Süleyman Kozuva'nın geçtiğimiz günlerde Ali Ertem ile ilgili bir açıklaması oldu. Hiçbir sivil toplum örgütüne ve Ticaret Odası'na bu tür açıklamalar yakışmaz. Bizim paramızla şatafat sürerken bu şekilde açıklamalar hoş değil. Zaten ortak olduklarını biliyoruz. Ortaklıkları kendi aralarında kalsın. Hiç kimse buna bir şey demez. Ama bir sivil toplum kuruluşu olarak bu şekilde açıklama yapamazlar. Biz sivil toplum örgütlerine, camilere, derneklere siyasetin karıştırılmaması taraftarıyız. Etik bulmuyoruz. Bunu böyle bilsinler" diye konuştu.
AK PARTİLİLER AYIP EDİYOR
Turan Demircan açıklamasında ayrıca son zamanlarda Ak Partililerin ev ziyaretlerinde Faruk Korkmaz, Aynur Düzgünel ve Habip Bilgin'in hala Ak Parti'de bulunduklarını dile getirdiğini öne sürdü. Demircan şunları dedi: "Ak Parti'den partimize geçen Başkan Adayımız Faruk Korkmaz, Aynur Düzgünel ve Habip Bilgin ile ilgili Ak Partililer bazı dedikodular çıkartıyor. Seçim üzeri etik olmayan bu davranışlar özellikle ev toplantılarında yapılıyormuş. Faruk Bey'in Aynur Hanımın ve Habip Bey'in hala Ak Parti'de oldukları söyleniyor. Ak Partili arkadaşlarımızdan bu tür oyunlara girmemelerini istiyoruz. Hoş değil."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) - 10 yıl önce
ali ertem o kadar panikledi ki..2004 yilinda cem uzan konserlerle kalabalik topluyordu,şimdi de ali ertem konserlerle milleti toplmaya çalişiyor..jenifer lopez i de getirsen senin işin olmaz başkan..başkanlikta son günleri huzur içinde geçirmeye bak sen...:))
Avatar
.... - 10 yıl önce
bu arada sadece ve sadece kendileirini güçlü göstermek için yapmış oldukları konser için belediye kasasından tam 60 bin tl para çıkmış...belediyede para bol nasıl olsa..sıkıntı yok..:)