Denetimler sürüyor

Pandemi nedeni ile Salı ve Perşembe günleri kurulmaya başlanan Çerkezköy Halk Pazarı girişinde Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından Koronavirüs tedbirleri kapsamında HES kodu uygulaması yapılmaya devam ediliyor.

Denetimler sürüyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Aralık 2020 Çarşamba 11:01


Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde pandemi nedeni ile Salı ve Perşembe günleri kurulmaya başlanan Çerkezköy Halk Pazarı girişinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından HES Kodu uygulamasına devam edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kapalı Pazar Yerimize gelen esnaf ve tüm vatandaşlarımıza İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda HES Kodu uygulamamız devam ediyor. HES kodu olmayan vatandaşlarımız ve esnaflarımız Kapalı Pazar Yeri’ne alınmazken, HES kodu olmayan vatandaşlarımıza da Ekiplerimiz, HES kodu almalarına yardımcı oluyorlar” dedi.
  PANDEMİ İLE MÜCADELE SÜRÜYOR
  Ayrıca Kapalı Pazar Yeri’nde maske, mesafe ve hijyen kontrollerinin de devam ettiğini belirten Akay, “Pandemi ile topyekün mücadele ettiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızdan daha hassas, dikkatli olmalarını, maske, mesafe ve hijyen kurullarına sıkı sıkıya uymalarını istirham ediyorum. İnşallah bu zor ve sıkıntılı günleri atlatarak, sağlıklı yarınlara kavuşacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.