Devlet Hastanesi’ne Göğüs Hast.Uzmanı geldi

Çerkezköy Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisi’ne yeni göğüs ve tüberküloz hastalıkları uzmanı atandı. Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi’nden gelen Uz. Dr. Elif Reyhan Mollarecep hasta kabulüne başladı.

Devlet Hastanesi’ne Göğüs Hast.Uzmanı geldi
12 Mart 2010 Cuma 00:00

    Çerkezköy Devlet Hastanesi uzman doktorlarına yenisini kattı. Göğüs Hastalıkları Servisi’ne yeni atanan Uz. Dr. Elif Reyhan Mollarecep Hastane Polikliniği'nde hasta kabulüne başladı.
    2001 yılında mezun olduğu Tıp Fakültesi'nin ardından meslek hayatına başlayan Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Elif Reyhan Mollarecep bugüne kadar Brüksel Erazme Hastanesi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde görev yaptı. Son görev yeri olan Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi’nden Çerkezköy Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisi’ne gelen Uz. Dr. Elif Reyhan Mollarecep, astım, kronik bronşit, KOHAH, tüberküloz, ve meslek hastalıklarında hastalarına şifa olacak.
Sanayi kenti olan Çerkezköy’de öne çıkan meslek hastalıklarında da uzman olması nedeniyle Mollarecep, Devlet Hastanesi’ne giden işçilere müdahale edecek. Bir haftadan beri yoğun bir şekilde poliklinikteki hastaları muayene eden Uz. Dr. Elif Reyhan Mollarecep, Çerkezköy’de en fazla gördüğü hastalıkları nefes darlığı, öksürük ve balgam hastalıkları olarak sıraladı.
Devlet Hastanesi Göğüs Servisi yapılan yeni atamayla doktor sayısını ikiye çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.