Dr. Garip’ten çifte gönderme

Adı her dönem Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı için geçen Belediye eski Başkanlarından Dr. Remzi Garip, sosyal medya üzerinden göndermelerde bulundu. Siyasete yeni atılan isimler ile Huzurevi olayına değinen Dr. Garip’in birbirinden ilginç tweetleri takipçilerinin ilgisini çekiyor

Dr. Garip’ten çifte gönderme
02 Ağustos 2013 Cuma 08:35

İlk ilginç tweetini siyasete yeni atılan isimler için atan Dr. Remzi Garip, Akkim Fabrika Müdürü Süleyman Ece’nin iftarına katıldığını hatırlatarak, “Süleyman beyin iftar organizasyonu muhteşem. Naim Usta’nın yemekleri nefis, yeni siyasiler çok komikti” değerlendirmesinde bulundu.
HUZUR BOZUCU TWEET Mİ?
İkinci değerlendirmesinde kendisi döneminde Türk Metal Sendikası’na verilen Huzurevi Yeri ile ilgili değerlendirmede bulunan Dr. Remzi Garip, “Ramazan ayı huzur içerisinde geçiyor. Bu huzur bana birden kasabamızdaki Türk Metal Sendikası’nın Huzurevini hatırlattı” tweetini attı.
Ardından peş peşe Huzurevi ile ilgili tweetler atan Dr. Remzi Garip önce, ”Huzurevinin geleceğini tartışalım dediler Görünürde iş BİTMİŞ”, ardından “Şimdi kılıf gerekiyor Memleketimizin ve Çerkezköy'de oturan Halkımızın yüksek menfaatleri için MECLİS KARARI ?????” tweetlerini attıktan sonra sıra ile şu tweetleri attı:
“İlk hamle başarısız oldu İmar komisyonu olumsuz sinyal çaktı Mecliste oylamaya bilinçli sunulmadı.”, “Eğer o gün oylamaya geçilip reddedilseydi BİR yıl tekrar gündeme yasal olarak gelemez Akıllıca bir hamle.” , “Her şey çok güzel planlanmış Herkezin gözü önünde kaçak inşaat tadilatı aylarca devam etmiş Sadece BELEDİYE görmemiş !!!!!!!.”
ÖZEL OKULA ÇEVRİLDİ
Bilmeyenler için Huzurevi’nin yerini de tarif eden Dr. Remzi Garip’in durduk yere neden Huzurevi’ni gündeme getirdiği esrarını korurken, bilindiği gibi Türk Metal Sendikası’na tahsis edilen Huzurevi Binası’nda geçen yıl özel okul yapılmak için tadilata başlanmış ve Huzurevi Binası tadilatın ardından açılışa hazır hale getirilerek, Mektebim Okullarına kiralanacağı iddia edilmişti.
MECLİS RED ETMİŞTİ
Bu gelişmeler yaşanırken konu Belediye Meclisi’nin de gündemine gelmiş, Belediye Meclisi özel okul açılması talebini kamu yararı olmadığı gerekçesi ile red ederek, konuyu yeniden görüşmek üzere ileri bir tarihe ertelemişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa aktan - 11 yıl önce
sn remzi garip garip bir adam devletten aldığı okul arsasına konutta yapar otelde helal olsun iş bilene
Avatar
vatandaş - 11 yıl önce
evet remzi beyin ayak sesleri duyulmaya başladı..
Avatar
vatandaş - 11 yıl önce
remzi bey sende organizede okul yeri diye aldığın yeri otele çevirmedinmi.sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın
Avatar
Yeni komik-Eskiler KURT - 11 yıl önce
yeni politikacılar çok komik ise
eski politikacılar belli ki "kurt"
Avatar
yetim - 11 yıl önce
en azından okul yeri diye aldıkları yeri otel yapmamışlar."dinime küfr eden müslüman olsa bari" veya "keçi maymuna gülermiş"
Avatar
poyraz sert - 11 yıl önce
en azından emlakcılar ıle oturup kalkmıyorlar
Avatar
yılmaz - 11 yıl önce
sayın garip 2009 da kayboldun 2013 te yeniden piyasaya çıktın hayırdır bu milleti kadar safmı ya tweet ile falan gündem yapmaya çalışıyorsun
Avatar
ALİ KOÇ - 11 yıl önce
hayirmi remzi garip zorunami gitti sendemi özel okul yapacaktin remzi garipin otelin ve dersane dükkan yerlerinin kime ait ve nasil senin üzerine geçtiğini kamuoyuna açiklarsan seviniriz öyle seçimden seçime çikipta kendini başkanliğa hazirlama senin dönemin bitti.