Dr. Yücel’den Ay Yıldız Bedesten Projesi

Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel servis şoförleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda şoförlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Dr. Özkan Yücel, dernekler için hazırladığı ‘Ay Yıldız Bedesten Projesi’ni anlattı.

Dr. Yücel’den Ay Yıldız Bedesten Projesi
05 Mart 2014 Çarşamba 07:20

Başkan Yücel, kahvaltı organizasyonunu düzenleyen Papatya Taşımacılık Başkanı Yalçın Hal’e teşekkür ettiği konuşmasında derneklerin maddi sorunlarını çözecek, kendilerini bir çatı altında toplayacak Ay Yıldız Projesi’ni anlattı.

DERNEKLERİMİZİ EKONOMİK BAĞIMLILIKTAN KURTARACAĞIZ

Yücel, “Bu proje kapsamında kurulacak olan kapalı çarşıda, 100 adet küçük dükkan derneklerin hizmetine sunulacak. İç donanımları hazırlanıp derneklere, anahtar teslim şekilde  verilecek. Yer tesisinin yanı sıra, bilgisayarlarınız, masa ve sandalyeleriniz tek seferde tarafımızdan tahsis edilecek” dedi ve sözlerine Osmanlının yaptığı bedestenleri anlatarak devam etti.
DERNEKLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK
“Osmanlı İmparatorluğu bunu yüzlerce yıl önce gerçekleştirmiş. Bizler de Osmanlı torunu olarak, ecdadımızın yaptığı bedestenlerin bir örneğini yapacağız. Onlar yaptıysa, biz torunları olarak yeniden bunu yapabiliriz. Bu gücüm var, arkamda sağlam bir ekibim var.Tüm dernekleri bir çatı altında toplayacak ve en önemlisi sizleri kişilere bağımlı pozisyonuna düşmekten kurtaracağız. Yer sorununuz ortadan kalkacak, kendi sorunlarınıza çözüm için vakit harcayacak ve Kapaklı’ya daha iyi bir hizmet vereceksiniz. İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız.”
EKONOMİK BAĞIMLILIKTAN KURTARACAĞIZ
MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Yücel bu proje sayesinde tüm derneklerin ekonomik bağımlılıktan kurtulacağını ve yeni projelerin Kapaklı halkı için hayat bulacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DOĞRUCU DAVUT - 10 yıl önce
inanmerem kartol etten yahşı ola.