DURAKLAR MODERNİZE EDİLİYOR

Çerkezköy Belediyesi, vatandaşlarımızın daha konforlu ve daha güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla kentimizdeki durakları yeniliyor.

DURAKLAR MODERNİZE EDİLİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Haziran 2020 Pazartesi 17:04

Günlük hayatta işçi servislerinin ve vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı, yolcu hizmetlerinin temel unsurlarından biri olan duraklarımız, daha modern ve konforlu hale getiriliyor. 
   
Çerkezköy  genelinde vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yolcu duraklarının revize edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk olarak Fevzipaşa Mahallemizde Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Bahçeli Durağını modernize ettik. Hava karardığında aydınlatma sistemlerinin devreye girdiği yeni durağımızda, kış aylarında da ısıtma sistemi devreye girecek” dedi.   
   Yeni durakların eskilere kıyasla daha geniş ve daha modern bir yapıya sahip olduklarının altını çizen Başkan Akay, “Fevzipaşa Mahallemizde ilkini yaptığımız modern durağımızın benzerlerini, kentimizin diğer noktalarına da monte edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.